Patronii investesc tot mai mult in amenajarea restaurantelor. Cum arata barul din Cluj inclus in top 10 din lume

Ultimul update: Marti 23 Februarie 2016 06:56
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2016 08:55
Categorie: Social

Ca sa isi pastreze clientii, dar si sa atraga altii, patronii localurilor sunt mereu atenti sa isi reinventeze afacerile. Asa se face ca investesc sume uneori de zeci de mii de euro, pentru redecorarea restaurantelor cu ajutorul profesionistilor.

Specialistii spun ca e mai mult decat o simpla amenajare a unui spatiu. E vorba despre un concept, care imbina mancarea si designul.

"Am incercat sa vad care sunt principalele elemente, care sunt folosite atat in arhitectura indiana, cat si in cultura lor. Cum ar fi si arcul acesta de bolta, inspirat din arhitectura Tajmahalului" - explica un designer ce a facut intr-un restaurant indian.

Acest restaurant, deschis in Cluj in urma cu doua luni, iti da senzatia ca esti in India. Proprietarul si-a dorit sa-i faca pe clienti sa se simta ca in tara lui Ghandi, asa ca a angajat un designer, care sa-i satisfaca dorintele.

Mohamed, patron de restaurant: "Cand l-am intalnit pe Cosmin, l-am rugat in mod special sa faca restaurantului un design care sa arate ca in India, dar sa fie modern."

Tara care se pregateste sa interzica SAREA in restaurante. "Aceasta situatie este extrem de periculoasa"

Aproape 30.000 de euro l-au costat pe patron propriile cerinte, pe care i le-a indeplinit Cosmin, un tanar designer in varsta de 36 de ani, care calatoreste prin lume, ca sa se documenteze si inspire cum sa decoreze spatiile.

Intr-un alt restaurant din Cluj, designul este unul frantuzesc.

"Cred ca cea mai buna senzatie pe care am putut sa o cream este aceea de a te simti oarecum ca si acasa, intr-un spatiu in care sa fii familial cu cei care te servesc. Avem o insula ca si cea de bucatarie, unde se prepara cafeaua", explica designerul.

Clientii sunt extrem de incantati.

Tot in Cluj, un local non-conformist a fost inclus, de un site, in primele 10 cele mai frumoase baruri din lume. Aspectul unic este oferit de elementele de decor care surprind la tot pasul.

Preturile pentru astfel de amenajari spectaculoase pornesc de la 10.000 de euro si pot depasi 50.000 de euro.

Povestile romanilor care si-au deschis afaceri de succes in Italia.

Povestile romanilor care si-au deschis afaceri de succes in Italia. "Noi nu supravietuim, noi traim"

VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA

Roxana Ciuhulescu vreau ADN-ul copilului

Roxana Ciuhulescu, detalii despre recoltarea celulelor stem si evolutia sarcinii




02:59

GOSPODAR FARA PERECHE

Alin Bobina stie exact cum arata femeia ideala pentru el! Afla si tu, da play!

Vrei sa-l cunosti pe Alin Bobina? Inscrie-te pe https://gospodarfarapereche.protv.ro




03:16

LA MARUTA

Andra Gogan, anunt important pentru fani

Andra Gogan isi lanseaza noua piesa, alaturi de fratele sau




06:06

LA MARUTA

Gospodarul Dorin Nacreala a facut pariu cu Catalin Maruta! Cine a castigat

Cine a castigat?,,Bravo, o sa-ti gasesti o doamna adevarata, iute ca tine!"




08:08

LA MARUTA

Gheorghe Filip, politistul nepereche

Gheorghe Filip, purtatorul de curvand IPJ Harghita, un artist desavarsit




23:06

LA MARUTA

Angela Rusu, cu 22 de kilograme mai slaba

Cu dieta, Angela Rusu a reusit sa piarda in greutate 22 de kilograme, in decursul unui an de zile




16:44

GOSPODAR FARA PERECHE

Dan, haiducul de la Bobicesti, isi cauta o sotie care iubeasca la fel de mult caii, ca si el

Vrei sa-l cunosti pe Dan Dicu? Inscrie-te pe https://gospodarfarapereche.protv.ro




03:35

VORBESTE LUMEA

Si-au transformat visele in realitate

Monica Barladeanu alaturi de fratele sau, in platoul Vorbeste Lumea




13:27

VORBESTE LUMEA

Regii si reginele internetului

Emil Rengle, Liviu Teodorescu si Mimi, despre vlog si viata de influencer >>>




11:05

VORBESTE LUMEA

Gradina Ioanei Ginghina, un loc de poveste

Ioana Ginghina ne prezinta casa si gradina acesteia




05:25
foodstory

Cum să faci înghețată dintr-un singur ingredient

Tips & tricks: Cum să faci rapid varză murată în borcan

Cea mai bună metodă de sotat ciupercile

Proiectul inedit care ar putea pune capăt hranei nesănătoase în grădiniţe şi şcoli

Profit de 10 ori mai mare pentru fermierii care au ales să cultive porumbul timpuriu. E mai sănătos ca pâinea

5 femei bucătar pe care trebuie să le urmărești pe Instagram

cotlet de porc

Cum să gătești un cotlet de porc precum un steak

6 lucruri pe care trebuie să le știi despre laptele de migdale

"S.O.S Cazino!", o campanie lansată de organizatorii Neversea pentru a salva Cazinoul din Constanța

Puii de barză primesc inele de identificare în Mureș. ”Urmărim când se întorc în anii viitori”

Viral pe Facebook. VIDEO cu înalți preoți care vin la slujbă cu mașini de lux

Ce trebuie să știi despre rubarbă înainte de a o folosi în bucătărie