Partiile din parcurile Capitalei, pline de copii, parinti si bunici. Au ales distractia de iarna care ca nu ii costa nimic


Ultimul update: Miercuri 07 Ianuarie 2015 06:58
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015 17:39
Categorie: Stiri Sociale

In ultima zi de vacanta aproape toata lumea a iesit la zapada. Partiile din parcuri sau de la marginea oraselor au fost pline de copii, parinti, adolescenti indragostiti sau bunici care nu au ajuns la munte de sarbatori.

Distractia nu-i costa nimic, e aproape de casa si le asigura celor mari o intoarcere in copilarie, cu viteza saniusului.

Parcul National din Bucuresti vuia  de strigatele de bucurie ale copiilor si de glasurile protectoare ale parintilor sau bunicilor.

Dealurile parcului acoperite de zapada au fost perfecte pentru cei carora le era dor de partie. Asa ca adultii si-au echipat copiii, au luat saniile si s-au inarmat cu multa rabdare, stiind ca, animati de atmosfera de poveste, cei mici nu se vor mai da dusi.

Fata de o vacanta la munte, distratia pe partie e gratuita si nici nu presupune vreun mare efort de organizare.

Cu un pahar de vin fiert in mana sau un ceai cald si la numai doi pasi de casa, partiile dintre blocuri sunt perfecte pentru parinti si bunici. Unde mai pui ca ai aproape vecinii si prietenii, iar partia e excelenta.

Desi pareau istoviti, copiii nu s-au dat batuti si au urcat dealurile de zeci de ori. Pe partia abrupta din Parcul Tineretului, vedetele nu au fost saniile, ci sacii de plastic sau bucatile de lemn. Si tinerii s-au bucurat de zapada, mai ales ca luni incep munca sau facultatea.

In Cluj, partiile de la marginea oraselor au fost pline ochi. Dupa ce si-au consumat energia si s-au bucurat de ultima zi de vacanta, copiii au mers acasa si multi dintre ei deja si-au pregatit ghiozdanele, pentru ca luni incepe scoala.

VIDEO PROTVPLUS.RO