Parcul Tineretului din Bucuresti a aratat ca o baza militara. Cum si-au serbat ziua militarii de la Fortele Terestre

Dată publicare: 23-04-2017 17:35
Dată actualizare: 26-04-2017 07:21


Parcul Tineretului a aratat ca o baza militara: cu tancuri, transportoare blindate si zeci de luptatori. Trecatorii au fost intampinati cu demonstratii, iar copiii s-au bucurat de o tiroliana amplasata special pentru ei.

Astfel au ales cei din ''Fortele Terestre ale Armatei Romane'' sa isi serbeze ziua.

Inca de la intrarea in Parcul Tineretului, multimea a fost cucerita. Cativa politisti militari au fost rasplatiti cu ropote de aplauze.

Dupa exercitiul militarilor de otel, a venit randul camarazilor lor necuvantatori. Specializat in detectarea dispozitivelor explozive, un ciobanesc german si-a indeplinit cu succes misiunea.

Din povestea la care au luat parte pe viu copiii nu puteau lipsi masinariile de lupta. Tancurile si transportoarele blindate au fost cercetate cu atentie si nu a fost arma pe care sa nu puna mana visand la batalii in care eroii nu mor niciodata.

Romeo Feraru, purtatorul de cuvant al Fortelor Terestre: "Avem si un stand de promovare a carierei militare, unde avem elevi de liceu militar, foarte multi copii s-au interesat de conditiile de admitere si ii asteptam sa vina".

Pana sa ajunga la varsta admiterii, cei mici au vizitat tabara cercetasilor.

Chiar daca are doar cativa anisori, Vladut a vrut sa incerce si el tiroliana

Dupa distractia din parc, militarii i-au invitat pe toti la un concert in fata Cercului Militar National, iar duminica seara este programata faimoasa defilare cu torte.


VIDEO PROTVPLUS.RO