"O săptămână la mare" şi-a pierdut statutul de program social
Regula acum este - primul venit, primul servit. În perioada 1-15 septembrie, hotelurile vor fi pline de tineri, spun agenţiile de turism.
Programul "O săptămână la mare" a apărut în 2002. În primii ani, biletele se vindeau doar pensionarilor, persoanelor cu deficienţe fizice, orfanilor sau veteranilor de război. De multe ori însă, la hotel apăreau alte persoane cu biletele cumparate la preţ redus.
În acest moment, pachetele sunt pentru toţi turiştii. Aşa că tinerii şi-au programat deja vacanţele "sociale", în timp ce mulţi dintre pensionari nici nu au auzit de ele.
Alegeri 2024
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat și care a fost reacția lui
Vânzarea biletelor a început pe 8 august. Într-o săptămână, peste 4500 din cele 9000 s-au şi epuizat. Nu e de mirare, având în vedere că şase nopţi de cazare costă cât una singură în plin sezon.
Hotelurile de la mare au fost pline, dar şi la munte au fost aglomerate. Potrivit unui bilanţ al Federaţiei Patronatelor din Turismul românesc, anul acesta, în staţiunile montane au fost cu 20% mai mulţi turişti faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.