O femeie din Bistrita a disparut de la Spitalul de Copii Cluj. Ar fi intrat in depresie dupa ce a aflat de boala fiicei sale

Dată publicare: 11-01-2015 17:59
Dată actualizare: 14-01-2015 07:11


Dobrican

Situatie dramatica intr-o familie din Bistrita. In urma cu o luna, singurul copil, o fetita de 12 ani, a fost depistat cu leucemie in forma avansata.

Aflata probabil intr-o depresie profunda, mama fetitei a disparut de doua zile. Femeia de 38 de ani a fost vazuta ultima data la Spitalul de Copii din Cluj, unde este internata fiica ei. Rudele se tem sa nu faca un gest necugetat

Lacramioara Elena Dobrican era devastata de durere dupa ce a descoperit, la inceputul lunii decembrie a anului trecut, ca fetita ei de 12 ani sufera de forma galopanta de leucemie.

Maria Cristiana este singurul ei copil. Fetita este inscrisa la o scoala de dans si nimic nu prevestea nenorocirea. Vestea bolii a cazut ca un blestem peste familie. Marti, mama s-a speria cand fetita ei a facut facut septicemie si a intrat in stop cardio respirator.

Reporter: V-a zis ceva inainte?

Aurel Dobrican, fratele femeii: Nu, nu a zis nimic. Pur si simplu a plecat. Am luat contact cu toata lumea, nu a vorbit cu nimeni.

Medicii spun ca Maria Cristiana este in stare stabila si are nevoie de mama ei.

"In aceste conditii, din ce am inteles, mama si-a dat sema de o evolutie grava a cazului, dar fetita este stabila, este in stare critica, dar stabila acum. Deci mesajul care ar trebui transmis mamei in asemena conditii, am inteles ca e in depresie si se intelege, ideea ar fi sa revina alaturi de Maria Cristina si sa lupte alaturi de ea pentru ca mai este lupta de dus acolo. Fetita ar avea nevoie de mama. Trebuie transmis ca mama sa nu faca un gest necugetat pentru ca mai este sansa ca fetita sa isi revina", a spus doctor Lazar Calin, directorul medical al Spitalului de Copii Cluj.

In ultima vreme femeia nu isi mai gasea linistea, iar vineri in jurul orei 19.00 a disparut de la spitalul unde este internata fetita ei.

Rudele femeii au observat ca aceasta este extrem de afectata si au incercat sa o sustina in toata aceasta perioada. La doar cateva minute dupa ce a disparut si-au dat seama ca nu se mai intoarce si au alertat imediat autoritatile

Fratele femeii o roaga sa se intoarca la copilul care are atata nevoie de ea. "O rugam din suflet sa revina ca fetita da semne de imbunatatire si o rugam sa se intoarca. Lacri, hai inapoi!!!", a spus barbatul.

Elena Lacramioara Dobrican are aproximativ 1,70 si par negru, lung pana la umeri. In momentul in care a disparut era imbracata cu o geaca de fas de culoare neagra, pantaloni de culoare neagra cu dungi rosii si pantofi sport de culoare alba. Oricine poate furniza vreo informatie despre ea este rugat sa sune la 112.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO