Momente emotionante in Apuseni. Supravietuitorii accidentului aviatic s-au intalnit cu satenii care le-au salvat viata


Ultimul update: Miercuri 20 August 2014 07:06
Data publicarii: Duminica 17 August 2014 09:53
Categorie: Stiri Sociale

Intalnire emotionanta duminica intre supravietuitorii accidentului din Apuseni si satenii care i-au salvat. Impreuna cu partenerele de viata si copiii lor, doi dintre medici si copilotul s-au intors la locul tragediei din februarie.

Scena prabusirii, cu avionul acoperit de zapada, le-a ramas in minte si cel mai tare, povestesc doctorii, i-a speriat linistea padurii.

Prea putin priceputi in a-si arata bucuria, cei trei salvatori din comuna Horea i-au strans in brate fericiti sa-i revada pe picioarele lor pe trei dintre supravietuitorii accidentului, medicii Radu Zamfir, Sorin Ianceu, dar si pe copilotul Razvan Petrescu. Simplu, cei salvati le-au spus "multumesc".

Impreuna cu familiile, cei doi medici si copilotul s-au intors in locul in care povestesc ca s-au nascut pentru a doua oara. Ghidati de localnici, au urcat pe Dambul Bumbului. Florin Zamfir a venit impreuna cu sotia si cu fetita lor.

Radu Zamfir: "A fost emotionant, ce s-a intamplat aici, o spun si copacii astia retezati."

Fiecare zi data de Dumnezu, simt ca am o noua sansa, povesteste Sorin Ianceu. Medicul spune ca si acum linistea padurii ii da fiori.

Razvan Petrescu a fost insotit de iubita. Amandoi vor sa uite noaptea accidentului.

Pentru Adrian Iovan, dar si pentru Aura Ion, studenta disparuta nedrept atunci, a fost tinut un moment de reculegere, dupa care medicii au aprins o lumanare la troita. Tot acolo au ramas si pozele celor disparuti.

VIDEO PROTVPLUS.RO