Momente de groază pentru o mamă și trei copii din Vaslui. Tatăl s-a năpustit asupra lor și i-a bătut

Dată publicare: 02-03-2021 16:22
Dată actualizare: 02-03-2021 17:36


Trei copii și mama lor au trecut prin momente de groază. Tatăl s-a năpustit asupra lor și i-a bătut. O fetiță mai mică de doi ani a ajuns la spital cu o rană în zona capului.

Individul a fost încătușat și trebuie acum să dea explicații în fața polițiștilor din județul Vaslui.

Scenele s-au derulat luni seară în gospodăria familiei din judeţul Vaslui. Fetița de nici doi ani ar fi fost lovită de tatăl agresiv, care ar fi încercat să se răzbune pe soţia lui, cu care are trei copii. Femeia, disperată că omul s-a năpustit asupra ei şi a minorilor, a sunat la 112.

Marius Stanciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui: "A fost găsită o fetiță în vârstă de 1 an și 11 luni care suferise o plagă tăiată de aproximativ cinci centimetri, afectată fiind zona frontală”.

La spital au ajuns şi frații micuței, de 7, respectiv 12 ani, dar şi cea care le-a dat viaţă. Între timp, anchetatorii au început cercetările.

Bogdan Gheorghiță, IPJ Vaslui: ”A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”.

Familia nu se afla în evidenţele asistenţilor sociali, spun reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui.

Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui: "Instituţia noastră va realiza propria evaluare în acest caz, având în vedere că vorbim despre o situaţie de violenţă în familie”.

Individul, în vârstă de 33 de ani, va fi supus unui examen psihiatric. Până acum, femeia nu a depus plângere la poliţie şi nici nu a solicitat ordin de protecţie împotriva soţului ei.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO