Mesajul lui Marian Godina pentru americanii dezamagiti de calatoria "mirositoare" din Romania: "Go in your mother's church!"

Ultima actualizare: 03-09-2016 07:23
sua

Politistul Marian Godina, faimos pentru mesajele sale pe Facebook, a reactionat la clipul in care un cuplu de americani se arata nemultumit de aventura lor din Romania.

O scurta calatorie in Cluj Napoca le-a lasat un gust amar unor turisti americani, producatorii unei serii de jurnale de calatorie. In filmul de aproape zece minute, personajele sunt mai tot timpul nemultumite de ceea ce gasesc in Romania: conditii proaste de transport, oameni care put si cazare jalnica. Marian Godina le-a transmis un mesaj celor doi americani.

“ Nu le place Romania, iar tanti aia striga la final ca vrea sa o taie cat mai repede din tara noastra. E o tara urata, oamenii miros urat, conditiile sunt foarte precare, cearsafurile si pernele sunt slinoase, camera de hotel e plina de ganganii.

In filmarea lor, eu nu am vazut vreo ganganie, insa am putut deduce ca mirosul nu era de levantica, din moment ce insisi sensibilii regizori afirma ca sunt pe drumuri de cateva ore. Sunteti convinsi ca nu de la voi provenea putoarea?” a scris Godina

Am citit si comentariile romanilor, anticipand ca oamenii vor fi revoltati de filmul americanilor. N-am avut dreptate. Multi romani le dadeau dreptate si isi denigrau propria tara, parca cu mai multa inversunare decat cei doi americani. Ba chiar spunea o doamna ca trebuie sa recunoastem ca Romania e o tara de lumea a treia cu 90% oameni second hand, lenesi, nespalati, analfabeti, hoti etc. Sunt convins ca doamna facea parte din restul de 10%.

Mie imi place tara asta. E tara in care avioanele nu au prostul obicei sa aterizeze prin cladiri, dezaxatii nu umbla cu automate prin licee impartind gloante la intamplare, nu prea explodeaza bombite, iar la noi "kamikaze" e doar denumirea unei reviste.

Pe langa toate astea, faptul ca ma asez in tren langa 'nea Ghita care vine de la camp si nu miroase chiar a Invictus, mi se pare mizilic. Iar daca m-ar deranja, mi-as lua bilet la clasa 1. Sper ca au plecat astia doi de pe la noi si mai sper ca s-a gasit un roman care sa-i trimita acasuca la ei, spunandu-le o romaneasca englezeasca tradusa ad litteram, fara norme gramaticale:"Go in your mother's church!"”, a completat acesta
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO