Max, cainele ofiter, a fost vedeta manifestarilor de Ziua Politiei, la Baia Mare. Copii: "A fugit si a muscat de mana hotul"

Ultima actualizare: 27-03-2017 07:18

Ziua Politiei a fost sarbatorita in avans la Baia Mare, cu demonstratii in forta. Totul spre bucuria copiilor care au stat de vorba cu eroii in uniforme, au urcat in masinile de interventie si au analizat curiosi armele.

Cainii politisti au fost de departe vedetele zilei. Max, un ciobanesc german in varsta de 1 an si 6 luni, a fost vedeta care a furat toate privirile la Ziua Politiei, in Baia Mare. Ofiterul patruped i-a cucerit pe copii printr-o demonstratie.

"Foarte interesant cand cainele a fugit si a muscat de mana hotul. Mie mi s-a parut foarte frumos", spun entuziasmati copiii.

Iar cei mici nu s-au oprit aici. Au inspectat armele, masinile politistilor si au invatat cum se schiteaza portretul robot al unui infractor.

Experianta pe langa eroii in uniforme a fost de ajuns pentru ca Romanita si Ana Maria sa stie exact ce vor sa faca cand o sa mai creasca.

"Politist. Si eu vreau sa fiu politist", spun cele doua fetite.

Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures: "Suntem incantati ca un numar asa de mare de copii au venit sa sarbatoreasca Ziua Politiei alaturi de noi."

Ziua Politiei Romane se sarbatoreste sambata, pe 25 martie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO