Mariana Buica, tanara care anul trecut era cea mai grasa femeie din Romania, a anuntat ca este insarcinata

26-03-2014 18:09


Tanara de 26 de ani din Dolj, care pana anul trecut era cea mai grasa femeie din Romania, isi vede visul implinit. Dupa ce a reusit sa slabeasca mai bine de 100 de kg, de la 240 cate avea, Mariana Buica se pregateste sa devina mama.

Mariana a aflat ca e insarcinata abia in luna a 7-a. A fost la un control de rutina dupa operatia de micsorare a stomacului pe care a avut-o anul trecut. In timpul ecografiei, medicii i-au dat vestea cea mare.

Miercuri, Mariana a mers cu echipa La Maruta la o prima ecografie, unde si-a putut vedea fetita, pe care o va chema Erica Maria.

Mariana: "Credem ca e un bebe de 35-36 de saptamani. In realitate, insa, s-ar putea sa fie un bebe mai mic de atat, dar sa aiba greutatea unuia de 35-36 de saptamani. Acum vin insa, sa ma contrazic pentru ca placenta si celelalte duc la ideea ca e in trimestrul III mama".

Dupa calculele medicilor, Mariana va naste luna viitoare. Tanara de 26 de ani spune ca va fi si mama si tata pentru fetita ei si parintii o vor ajuta sa o creasca.

Mariana: "Tatal copilului nu va fi langa mine. Nici nu vreau sa stie, sa iau legatura. Imi doresc sa fie copilul bine, eu si atat. A fost o prietenie intre mine si el, atat, s-a terminat, a fost ceva de scurta durata."

Mariana visa sa devina mama inca de anul trecut. Pe atunci avea 25 de ani, 240 de kilograme.

Medicii i-au spus clar ca, daca nu va slabi cel putin 100 de kilograme, risca sa moara. Echipa La Maruta a ajutat-o sa faca o interventie de micsorare a stomacului. De atunci, Mariana a slabit mai bine de 100 de kilograme si se trezeste in fiecare zi fericita.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO