Fundatia Ronald S. Lauder a aniversat a 13-a editie a Galei Prieteniei. Care sunt reusitele organizatiei in Romania

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

A fost atmosfera de sarbatoare, miercuri seara, la Palatul Parlamentului.

Fundatia Ronald S. Lauder a aniversat cea de-a 13-a editie a Galei Prieteniei si, ca in fiecare an, au fost aprinse lumanarile de Hanuka si bradul de Craciun. Gala a avut si un scop umanitar. Multi dintre cei prezenti au donat sume importante care vor fi folosite pentru proiectele gradinitei si liceului Lauder-Reut Romania.

Cea de-a 13-a editie a Galei Lauder a Prieteniei a avut loc la Palatul Parlamentului, iar invitatii au privit cu entuziasm cum s-au aprins luminile de Hanuka si ale Bradului de Craciun.

Apoi au urmarit spectacolul oferit de elevii Institutului Lauder. La eveniment au fost prezenti si absolventi ai liceului - cei mai buni ambasadori ai modelului Lauder in educatie.

"Bucuria cea mai mare este rezultatul copiilor. Este a sasea promotie de bacalaureat si la noi nu exista ca cineva sa nu ia bacalaureatul", a spus Tova Ben Nun-Cherbis, presedintele fundatiei.

In Romania, Fundatia Lauder a fondat, in 1997, complexul scolar multicultural "Lauder-Reut", unde invata in prezent peste 450 de elevi. Complexul cuprinde o gradinita, o scoala primara, gimnaziu si liceu, cu predare in limba engleza, toate autorizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO