Fratii Dolanescu au cazut la pace privind averea tatalui, dupa doi ani si jumatate de certuri

Ultima actualizare: 02-11-2012 06:43

Ion Dolanescu isi poate dormi in liniste somnul de veci. Baietii lui se impaca, dupa doi ani si jumatate de lupta in justitie pentru mostenire.

Ionut si Dragos Dolanescu sunt pe cale sa bata palma si sa imparta frateste averea regretatului rapsod. Asta, multumita si expertilor care au lamurit valoarea bunurilor lasate de tatal lor: peste un milion de euro.

Din 2009, cand regretatul Ion Dolanescu a inchis ochii pentru totdeauna, baietii lui, Ionut si Dragos, n-au ajuns la o intelegere in privinta mostenirii, asa ca au cerut ajutorul instantei. Care poate, in sfarsit, sa imparta echitabil casele, terenurile si drepturile de autor lasate de artist.

AVEREA LUI ION DOLANESCU

- Casa si teren Str. Caimatei 12 fara subsol 660.000 € /cu subsol 685.000 €
- Casa si teren Str. Hagi Dina 38 (1/6) - 6.000 €
- Casa si teren Sinaia - 180.000 €
- Casa si teren Butimanu - 5.500 €
- Terenuri (2000 mp) Tunari - 61.000 €
Sursa: Expertiza tehnica judiciara

Expertii au stabilit ca toate proprietatile din Bucuresti, Sinaia, Tunari si Butimanu valoreaza aproximativ un milion de euro. Drepturile de autor sunt estimate si ele la peste 75.000 de euro.

"Imparteala va fi frateasca, adica, Ionut ramane cu casa din Caimatei si drepturile de autor, fratele ia restul", a declarat Gheorghe Gheorghiu, avocatul lui Ionut Dolanescu.

Nu este exclus ca in urma acestei impartiri, unul dintre frati sa ii plateasca diferenta cu bani gheata celuilalt. Insa, cei doi pot in sfarsit sa inchida definitiv acest capitol. Judecatorii ar putea da sentinta peste o luna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO