Ionut Dolanescu: «Sa nu cumva sa ma invite Dragos la botez»

Ionut Dolanescu

Fratii Dolanescu nu ingroapa securea razboiului nici macar la evenimentele speciale, din familie. Dragos intentioneaza sa faca un prim pas spre impacare, invitandu-l pe Ionut la botezul micutului Darius, insa fratele sau refuza categoric.

Click: Dragos, fiul cel mic al regretatului solist de muzica populara Ion Dolanescu, a sosit marti seara, in Romania, cu toate rudele din Costa Rica, acolo unde acesta locuieste. El a venit insotit de mama sa Margarita, de sotia Melissa, dar si de cei trei copii ai sai, Maria de Jesus (12 ani), Ion (6 ani si jumatate) si Darius(6 luni).Cu totii sunt acum in frenezia pregatirilor de botez, caci Dragos a tinut mortis ca micutul Darius sa fie crestinat si intr-o Biserica din Romania, desi la inceputul anului i s-a tinut o slujba de binecuvantare in Costa Rica. La aflarea vestii ca fratele sau e in tara, Ionut continua sa para indiferent si nici ca vrea sa auda de o posibila impacare.

Libertatea: Printul Albert de Monaco si Charlene fac nunta de 80.000.000 $  Sute de iahturi luxoase, avioane particulare si vedete au ajuns deja la Monaco, unde va avea loc nunta printului Albert de Monaco (53 de ani) cu frumoasa Charlene Wittstock (33 de ani), originara din Africa de Sud. Conform presei internationale, rochia miresei este creatia celebrului Giorgio Armani, iar costumul ginerelui este Karl Lagerfeld. Bijuteriile pe care le va purta Charlene, vor fi, pe langa inelul de logodna, in valoare de 100.000 de dolari, un colier, bratara si cercei, totalizand doua milioane de dolari.

Ziarul ring: Ce „surprize“ ii pregateste Iri lui Moni Irina Columbeanu isi va putea petrece vacantele in SUA impreuna cu Monica doar daca Irinel isi va da acordul in scris, la notar, ca fiica lui sa paraseasca tara. Cu toate ca instanta a decis ca micuta poate merge in vacanta cu mama ei in tara sau in strainatate, un viciu de procedura o poate impiedica oricand pe Monica sa treaca granita cu Irina fara stirea lui Irinel. Lipsa acordului scris din partea acestuia poate surveni oricand din motive mai mult sau mai putin plauzibile. Cert este ca Monicai ii va fi extrem de greu sa dovedeasca instantei, daca va cere la un moment dat reincredintarea minorei, ca fostul ei sot ii pune bete in roate cand vine vorba de vacantele petrecute impreuna cu Irina in strainatate.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
EBA si Syda s-au mutat la Paris?
EBA si Syda s-au mutat la Paris?

Toata lumea stie ca Parisul e orasul iubirii.Asa ca un cuibusor in capitala Frantei isi doreste orice cuplu. Asta e cazul Elenei Basescu si al iubitului ei, Bogdan Ionescu, zis Syda. Cei doi s-ar fi mutat impreuna intr-un apartament din Paris.

Mama Monicai Columbeanu a recunoscut ca l-a mintit pe Irinel in inregistrarile facute publice
Mama Monicai Columbeanu a recunoscut ca l-a mintit pe Irinel in inregistrarile facute publice

Veronica Bulai a recunoscut ca a mintit atunci cand i-a spus ginerelui, ca fiica sa nu e un parinte bun pentru micuta Irina, sperand astfel ca Monica sa se supere si sa nu-si mai ia mama in America unde nu se descurca pentru ca nu stie engleza.

Ultimele
Ultimele "tendinte" in lumea celor sfinte: mortul cu telefon mobil si cavourile cu etaj

Prima impresie, de salon auto. Pe stanga, alei, Mercedesuri, Audi si vreo doua Golfuri, unul tunat pana-n spite. Pe dreapta, BMW-uri, alte cateva Volkswagen, intre care unul sport, si vreo trei 4x4. Gratare, fleici, mici, da­migene.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.