Desi este frig puternic, exista si persoane care se bucura de iarna. Copiii si pasionatii de patinaj profita de aceste zile

08-01-2017 17:43


Daca nu esti blocat pe o sosea intr-o masina inghetata sau nu trebuie sa mergi dimineata la scoala, iarna chiar poate sa fie amuzanta.

Vazuta de pe patine sau din varful derdelusului, te ademeneste sa stai cu orele in ger si sa te arunci in stratul generos de zapada, indiferent de varsta din buletin.

Exista, de exemplu, unii baieti care patineaza de mai bine de 6 ani, iar intalnirea pe gheata a devenit deja o traditie pentru ei.

Asa ca frigul nu i-a intimidat: "Cum sa nu merite, pentru noi care alergam toata ziua pe gheata, e ceva care ne incalzeste."

"Ne incalzim, mai ales ca suntem cu prietenii, suntem toti aici uniti. Da, si un vin fiert in pauze".

Curaj au avut si incepatorii: "E prima data cand ma dau cu patinele."

Altii s-au bucurat de ultimele zile de concediu.

Daca nu va place frigul si va plangeti de ea, iarna are si partile ei bune. Cine ar fi crezut ca in Bucuresti te poti da la 19 grade cu schiurile, in interior?

E drept ca partia este scurta, dar e perfecta pentru asa ceva. Pustii s-au bucurat aici de prima lectie de ski. Dar nici parintii nu au fost mai prejos: "Nu am avut curaj la munte si am zis sa incerc aici. Sotia nu prea e curajoasa"

Apoi au dat o tura si pe derdelus.

Eremia Veronica, PR: "Costurile variaza. In weekend sunt 60 lei pentru copii si in timpul saptamanii e 50 lei pentru copii. Pot sa stea toata ziua in parc."

Spre bucuria celor mici, din cauza gerului napraznic, vacanta li se prelungeste cu inca doua zile.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO