Cum arata Carmen Iohannis in tinerete. Fotografia facuta chiar de Klaus Iohannis, in urma cu mai bine de 25 de ani


Ultimul update: Luni 24 Noiembrie 2014 07:02
Sursa: Zi de Zi Mures
Data publicarii: Vineri 21 Noiembrie 2014 21:25
Categorie: Stiri Sociale
Carmen Iohannis

Cotidianul Zi de Zi Mures a realizat un reportaj in satul Santu, comuna Lunca, locul unde s-a nascut tatal lui Carmen Iohannis. Un verisor primar de-al Primei Doamne, care traieste inca in Santu, a dat publicitatii o fotografie facuta inainte de 1989.

Vasile Lazurca, in varsta de 71 de ani, este fiul unuia dintre unchii lui Carmen Lazurca, acum Iohannis.

Barbatul locuieste inca in satul Santu, la 10 kilometri de Reghin: "Suntem verisori primi, tatal ei a fost cel mai mic dintre frati tatalui meu. Am fost la nunta lor, la inmormantare acum trei ani, unchiul a murit la varsta de 97 de ani, acum ar fi avut 100 de ani. Mama doamnei Carmen, cumnata Geta, inca traieste, e acolo cu ei, pe Magheru".

Barbatul isi aminteste bine momentul in care verisoara lui l-a intalnit pe Klaus Iohannis. Erau amandoi profesori in Sibiu, a spus acesta.

"Carmen a fost profesoara la 'Gheorghe Lazar' si el a fost profesor tot acolo, de fapt acolo s-au si cunoscut. Verisoara mea s-a nascut la Sibiu, dar tatal ei s-a nascut la noi in sat si mama ei in Cozma, peste deal. Ei au fost cinci frati, patru baieti si o fata. Toti sunt trecuti la cele vesnice, el era cel mai tanar. Mai demult veneau in vizita pe aici. Klaus Iohannis a fost si el, dar de putine ori, de vreo trei ori a fost in Santu", a spus Vasile Lazurca pentru Zi de Zi Mures.

Verisorul Primei Doamne le-a aratat jurnalistilor mureseni si o fotografie de acum mai bine de 25 de ani, in care apare si Carmen Iohannis.

"Klaus nu apare in poza, pentru ca a facut-o chiar el", a dezvaluit barbatul pentru reporterii din Mures.

Sursa foto: Zi de Zi Mures

Sursa: Zi de Zi Mures

VIDEO PROTVPLUS.RO