EXODUL de 1 Mai. Cozi kilometrice pe toate soselele Romaniei. S-a circulat bara la bara

Dată publicare: 01-05-2013 10:47
Dată actualizare: 04-05-2013 01:01


In Romania orice minune tine doar 3 zile si orice traseu ai alege ca sa scapi din marile orase este aglomerat.

Si spre mare, si spre munte, zeci de mii de soferi s-au urnit ca la un semn, sufocand soselele, enervandu-se unii pe altii, pentru ca in final sa-si blesteme zilele, ca nu s-au trezit cu noaptea-n cap.

Entuziasmul inceputului de vacanta s-a dus repede, mai ales ca sute de politisti n-au avut  zi de odihna.

De parca s-ar fi vorbit, toti si-au dat intalnire la statia de taxare de pe Autostrada Soarelui. Mii de masini, o singura destinatie finala - plaja cea fierbinte. Tineri, parinti, bunici, cu rulote, catei si nepoti au luat drumul litoralului.

La ora 11 si coada de masini de la statia de taxare de la Fetesti se intindea inca pe vreo 2 kilometri, semn ca bucurestenii nu s-au mai grabit s a plece la mare cu noaptea in cap, la fel ca in anii trecuti

Toata ziua, traficul a fost supravegheat din aer de un elicopter, care i-a urmarit in special pe vitezomani. Sapte radare au fost doar pe Autostrada si s-a simtit pentru ca n-a calcat nimeni pana la fund acceleratia.

Multi dintre turisti si-au continuat drumul pana in Bulgaria. Astfel ca la frontiera din Vama Veche nu treceai ca prin branza.

Pana la Vama insa, soferii au avut de trecut hopul podului de la Agigea, aflat in lucru.

Inevitabil, din cauza aglomeratiei un sofer care si-a pierdut rabdarea a intrat intr-o depasire riscanta. A izbit doua masini care veneau din fata, iar 7 oameni au fost raniti.

Nici celor care si-au ales ca destinatie muntele nu le-a fost mai usor. Pe Valea Prahovei, ca de obicei, s-a circulat bara la bara.

Cele mai bune oferte de 1 Mai, dar si prognoza meteo pentru toate statiunilor, pe vacantalamare.stirileprotv.ro.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO