Cersetoria, meserie rentabila, si pe timp de criza. Cum te pacaleste un tanar ca nu are un picior

11-11-2011 18:00


Din mila oamenilor pacaliti de aparente, cersetorii aduna bani multi cu efort minim. Isi tin mainile sau picioarele astfel incat sa para batuti de soarta si de boli, iar la sfarsitul zilei numara cateva sute de lei.

Dupa ce v-am prezentat cersetori care aveau conturi in banca si mergeau cu taxiul, fara sa fi muncit o zi in viata lor, acum va aratam cat de usor se deghizeaza oamenii sanatosi in ciungi sau ologi.

Faceti cunostinta cu Marius. Este din Calarasi, are 29 de ani si ar putea sa munceasca, dar nu vrea. A fost ridicat de politisti de pe strada, pentru ca cersea. La sectie, le-a aratat agentilor cum ii pacaleste pe oameni sa-i dea bani pentru ca n-ar avea un picior. Isi pune mai multe randuri de haine si-l tine pe dreptul intr-o pozitie dificila. Iar la prima vedere chiar pare un neajutorat.

Desi cersetoria este sanctionata prin lege, iar autoritatile ne atrag atentia sa nu mai aruncam banii pe fereastra, afacerea se pare ca merge inca foarte bine.

Cersetoria se sanctioneaza cu amenda pana la o mie de lei. Putin pentru un individ care castiga intr-o luna chiar si de cinci ori mai mult si care oricum nu plateste sanctiunea.

Mai aspre sunt pedepsele pentru traficantii de persoane, care obliga bolnavi, copii sau batrani sa cerseasca pentru ei.

VIDEO PROTVPLUS.RO