Ce pronostic au dat animalele de la ZOO Targu-Mures pentru meciul Belgia - Tara Galilor. Lemurii au ghicit rezultatul de joi


Ultimul update: Luni 04 Iulie 2016 07:50
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2016 18:38
Categorie: Stiri Sport
lemuri

Febra Campionatului European de fotbal a cuprins si gradina zoologica din Targu-Mures.

Maimuta Otto si lemurii au ghicit ca Portugalia va castiga in fata Poloniei, iar pentru vineri seara, pasarile Emu au prezis ca Belgia va bate tara Galilor, in direct la PRO TV, de la ora 22.

Victoria Portugaliei a fost prezisa de lemuri. Simpaticii lemuri au primit cutii de mancare pe care erau lipite steagurile tarilor care joaca in optimi. Pentru meciul de joi seara, lemurii au ramas cu steagul Portugaliei si au rasturat cutia cu steagul Poloniei.

Iar pentru vineri seara, pasarile emu au ales castigatoare echipa Belgiei.

Maimutele de la gradina zoologica din Targu-Mures sunt adevarate vedete, mai ales Otto, care a evadat acum doi ani.

Horatiu Gorea, director Gradina Zoologica Targu-Mures: "La gradina zoologica ne-am ocupat impreuna cu angajatii de pronosticurile din sferturile de finala. A fost un meci frumos, s-a adeverit, au castigat portughezii, la fel cum au ghicit maimutele. Au ramas cu drapelul portughezilor in mana. Emu ne-au spus ca astazi o sa castige Belgia."

Iar pentru meciul de sambata seara, Germania - Italia, elefantii i-au ales pe italieni lui Gianluigi Buffon sa mearga in semifinale.

Angajatii si vizitatorii sunt curiosi sa afle daca animalele vor ghici toate echipele castigatoare.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO