Catalin sufera de leucemie. Ajuta-l sa traiasca!

Simion Catalin George

Numele meu este Simion Catalin George, sunt nascut, crescut si scolit in Bucuresti. Am 26 de ani, nascut pe 6 septembrie 1983.

Doresc sa va prezint in urmatoarele randuri istoricul problemei mele.

La mijlocul lunii iunie m-am prezentat la o clinica privata pentru o simpla durere de burta si pentru care am primit tratament. Dar cum nu mai facusem analizele de mult timp, am cerut si o investigatie amanuntita (hemograma, calciu, colesterol, etc).

La primirea rezultatelor doamna doctora a spus ca este o eroare a dispozitivelor de analizare; toate valorile din hemograma fiind sub limita inferioara admisa. Am repetat investigatiile de trei ori pana cand am ajuns la Spitalul Universitar.

Aici, dupa ce am aratat analizele efectuate pana atunci, o doamna doctora mi-a spus direct ca trebuie sa-mi efectueze o analiza de maduva si ca trebuie sa ma interneze imediat, fara a-mi comunica ce anume as avea.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

In data de 22 iunie m-am internat, iar pe 23 iunie 2010 am primit ingrozitorul diagnostic, Leucemie acuta mieloblastica. Vestea a venit ca o lovitura de pumnal, am simtit o transpiratie rece cum imi acopera corpul. Doamna doctora, cu un glas bland imi explica ce anume inseamna aceasta boala, dar eu nu mai auzeam nimic, singurul cuvant pe care il simteam suflat pe la ureche fiind Leucemie…

M-am asezat in pat in salonul meu de la etajul 12 si, secat de lacrimi, tot mi-am facut scenarii: de unde a aparut, cum a aparut, m-am stresat prea tare cu serviciul, in viata personala…Nu credeam ca am asa ceva.

Tot ii spuneam doamnei doctore ca este posibil ca valorile acelea mici sa fie de la durerea de stomac avuta si ca acum corpul lupta cu infectia de acolo si din cauza aceasta am valorile scazute! Ma agatam de orice posibilitate gandita de mine. Dar doctorii stiu mai multe decat pacientii. Mult mai multe…

Am inceput tratamentul de chimioterapie in data de 25 iunie. Sapte fiole a cate 500 ml fiecare de citostatice administrate intravenos, cate una la fiecare 24 de ore.

Citostaticul reprezinta practic o otrava destinata uciderii celulelor canceroase din corp, dar in acelasi timp ataca cu aceeasi putere si celulele sanatoase.

Prima faza a tratamentul a decurs bine, daca nu iau in calcul pierderea poftei de mancare, pierderea gustului, stari febrile si stari permanente de greata. A durat trei saptamani si 3 zile.

In urma primului tratament am reusit sa reduc numarul celulelor canceroase la un procent mai mic decat cel initial.

Ulterior mi s-a adus la cunostinta faptul ca a aparut o modificare genetica la nivelul cromozomului 11, pronosticul bolii mele fiind unul nefavorabil, si mi s-a indicat un transplant de celule stem.

Din pacate singurul meu frate s-a dovedit a fi incompatibil si doctorii mi-au spus ca acest tip de transplant se poate face doar in afara Romaniei, deoarece in mometul de fata in tara noastra pot fi realizate doar transplanturi de la donatori inruditi, compatibili 100%. In clinicile din afara tarii se poate realiza si un transplant de la donatori neinruditi, acestea avand acces la registrul mondial de donatori.

In momentul de fata sunt internat la Spitalul Universitar, unde continui faza a doua a tratamentului, fiind identica cu prima, dar cu efecte mai violente. Am trecut de faza cu citostatice iar acum astept, sub supravegherea medicului, sa creasca iar valoarea celulelor sanatoase si sa scada cele bolnave, pentru a putea sa beneficiez de acest transplant.

Orice donatie este binevenita pentru o noua sansa la viata.

Cine doreste sa il ajute pe Catalin sa se faca bine poate dona bani in cele doua conturi, in lei si euro, deschise la BCR Sucursala sector 6, cu sediul pe Bd. Timisoara nr. 6C.
Conturile IBAN sunt:

RO66RNCB0077079566240002 - EUR

RO39RNCB0077079566240003 - RON

Afla aici mai multe despre Catalin si boala lui.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Are numai 8 ani si se lupta cu o boala cumplita! Ajuta-l pe Marian
Are numai 8 ani si se lupta cu o boala cumplita! Ajuta-l pe Marian

Marian a implinit, la sfarsitul lunii iulie, 8 ani. Desi are parte de multa dragoste din partea parintilor, din pacate, nu se poate bucura de o copilarie fericita, nu poate alerga si nu poate face toate nebuniile alaturi de copii de varsta lui.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.