Campanie cu tendinte erotice, demarata de Automobil Clubul Roman, pentru soferi: "Femeile isi arata centurile de siguranta"

Dată publicare: 03-09-2014 11:52
Dată actualizare: 06-09-2014 07:01


Campanie ACR

Automobil Clubul Roman a demarat o campanie pentru folosirea centurii de siguranta la volan cu ajutorul unui spot video exclusiv feminin, cu tendinte erotice.

In video-ul care a fost postat pe Youtube apar mai multe femei care poarta centura de siguranta, insa aproape toate poarta un decolteu - aceasta fiind si ideea de baza a campaniei: "Haideti sa facem din purtatul centurii un trend si sa convingem barbatii si nu numai sa poarte centura de siguranta", se arata pe pagina oficiala de Facebook, Seatbeltb00bing - "locul in care femeile isi arata centurile de siguranta pentru o cauza buna".

In video apar si vedetele Nicoleta Luciu, Jojo si Gina Pistol.

"Pana acum amenzile si “Pune-ti centura de siguranta!” au trecut neobservate, insa pozele voastre pot schimba asta. Trebuie doar sa va faceti una purtand centura de siguranta si sa o postati pe Instagram sau Facebook cu hashtagul #seatbeltb00bing (cu doi de zero).

Asa ca haideti sa facem din purtatul centurii un trend si sa convingem barbatii si nu numai sa poarte centura de siguranta." - mai spun sustinatorii campaniei.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO