Bobocii din toata tara isi fac intrarea in liceu prin cel mai asteptat eveniment al toamnei. Cat costa organizarea unui bal

Ultima actualizare: 13-11-2014 07:06

Toamna se numara bobocii, dar si balurile bobocilor, organizate in toate liceele din tara. Este evenimentul major pentru elevii din clasa a 9-a, care se pregatesc pentru el din prima zi de scoala.

Fetele isi aleg tinute indraznete, daca vor sa participe si la concursurile de Miss, in timp ce baietii se imbraca elegant, ca sa le atraga atentia colegelor. Iar dupa ce a trecut balul, subiectul e dezbatut intens pe Facebook si sustinut de mii de poze.

Bobocii de la Mihai Viteazul s-au distrat intr-un club din Capitala. Noua baieti si noua fete au concurat pentru titlurile de Mister si Miss. Dar toti au fost aranjati si eleganti, pentru bal. Nota de plata au suportat-o parintii.

Pe langa proba de eleganta, tinerii demonstrat ca au si talent. Au cantat si au dansat pe toate stilurile de muzica.

Organizatorii le-au pregatit si o proba surpriza: sirtaki si tango. La 15 ani, Gabriela a atras toate privirile. Fata e sigura pe calitatile ei, iar frumusetea si popularitatea de care se bucura i-au adus titlul de Miss Boboc.

''Sunt fericita...e minunat", a spus Gabriela

Alexandru a devenit repede cel mai popular baiat din liceu. Colegele l-au votat, iar el s-a gandit ca titlul de Mister Boboc 2014 arata bine in profilul de pe Facebook.

''Nu ma asteptam, ma simt foarte bine...", a spus Alexandru.

Balul bobocilor de la Mihai Viteazul a aratat ca o prezentare de moda reusita, nu doar pentru cei de pe scena, ci si pentru adolescentii care au venit doar sa se distreze. Baietii de la Suie Paparude au intretinut atmosfera si i-au facut sa se simta minunat.

Distractia adolescentilor este o sansa minunata pentru altii sa-si rotunjeasca veniturile. Magazinele de haine vand tinute elegante si scumpe, iar cluburile incaseaza sume considerabile din inchirierea spatiilor. In plus firmele de evenimente s-au specializat, de cativa ani, in organizarea acestor petreceri. Balul bobocilor poate sa coste si 8 mii de euro pentru elevii unui liceu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO