Belodedici si Danut Lupu i-au pus pe parlamentari sa faca sport. Sansa elevilor pentru 3 ore de educatie fizica pe saptamana

Ultima actualizare: 13-06-2015 07:12

Parlamentarii si-au lasat sacourile pe scaune si au facut sport pe holurile de la serviciu. Au acceptat astfel provocarea copiilor de la o scoala din Oradea, dar si a catorva fosti internationali romani.

Acestia au venit la Palatul Parlamentului ca sa sustina initiativa legislativa care prevede introducerea in programa scolara a 3 ore de educatie fizica pe saptamana.

Copiii impreuna cu fostii internationali Miodrag Belodedici si Danut Lupu au vrut sa-i convinga pe alesi sa-si dea votul pentru ca numarul orelor de sport sa creasca la trei pe saptamana. Parlamentarii admit ca miscarea este necesara pentru o sanatate de fier, dar recunosc ca nu acorda suficient timp sportului

Initiatorul legii este convins ca si-a atras colegii de partea sa, mai ales ca toti s-au aratat hotarati sa faca mai multa miscare.

Legea care prevede ca prescolarii sa faca sport in fiecare zi, iar ceilalti elevi cate 3 ore pe saptamana, in loc de doua ca pana acum, va fi votata in plenul Camerei Deputatilor saptamana viitoare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO