Batrana din Craiova, infometata si tinuta incuiata intr-un tarc. Doi trecatori i-au auzit strigatele si au alertat politia

Dată publicare: 15-10-2014 19:07
Dată actualizare: 18-10-2014 07:18


Caz straniu intr-o localitate din apropierea Craiovei. Doi trecatori au auzit strigate din curtea unei locuinte izolate si au cerut imediat ajutorul politistilor.

In scurt timp, au gasit o batrana speriata si extrem de infometata, care era incuiata intr-un tarc. Femeia a fost dusa de urgenta la spital.

Strigatele batranei au fost auzite de doi soti care treceau pe langa casa. Oamenii nu au ramas indiferenti si au chemat o ambulanta, dar pentru ca nu puteau patrunde in gospodarie, au cerut ajutorul politistilor care au spart lacatul de la poarta.

Batrana era tinuta intr-un tarc din plasa metalica, construit la 1 metru si jumatate de intrarea in locuinta. Bunica era speriata si vizibil infometata. Ea a povestit ca a sta acolo de 3 zile fara alimente sau apa.

Persoana care a gasit-o: "Se auzea "Ajutor! Ajutor,! Haideti la mine, mi-e foame!". Dansa a zis sa intram in curte, nu am putut. Au mai trecut oameni pe aici si au zis ca, o data pe luna, vine cineva sa ii aduca de mancare si cred ca e inuman lucrul asta."

Femeia a fost dusa la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde medicii vor incerca sa afle daca nu cumva sufera de vreo boala psihica. Intre timp, politistii se straduiesc sa ii gaseasca rudele. Pana acum au aflat de la asistenta sociala ca batrana obisnuieste sa stea singura zile intregi in curtea respectiva, insa nimeni nu a luat nicio masura.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO