Asociația Dăruiește Viață a donat spitalului Marie Curie un cazan care va asigura apa caldă și căldura când sunt avarii RADET

Ultima actualizare: 20-11-2019 20:55
cazan

Asociația Dăruiește Viață a donat un cazan de capacitate mare Spitalului Marie Curie, după ce unitatea medicală a rămas fără apă caldă și căldură din cauza unor lucrări efectuate de RADET.

Pentru a-i putea spăla pe copii, personalul spitalului a fost nevoit să încălzească apă la aragaz sau în căni electrice.

Oana Gheorghiu, cofondatoarea asociației Dăruiește Viață a scris pe pagina sa de Facebook că un cazan cu capacitate mare pentru încălzirea apei și pentru căldură a fost livrat spitalului.

Cazanul va fi utilizat și de Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu, aflat în imediata apropiere.

”Spitale de copii din capitală nu au apă caldă. Pentru că RADET. Mulțumirile merg la primăriță personal, că așa a cerut chiar dânsa, să-i mulțumim domniei sale personal. Un cazan care va putea preveni în viitor astfel de situații a fost livrat azi, în urgență, la Spitalul Marie Curie”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO