ANCHETA STIRILE PROTV: Cine ii ajuta si ii tolereaza pe taximetristii pirat de pe aeroportul Otopeni
Ancheta in desfasurare la ''Aeroportul International Henri Coanda'', dupa ce o investigatie realizata de o echipa Pro TV a aratat modul in care taximetristii pirat si asa numitii "bagajisti" sunt tolerati.
Si, uneori, chiar ajutati de angajatii care se ocupa de securitate. Contractul cu firma de paza care actioneaza in aerogara, este analizat, iar Ministerul Transporturilor si politia anunta ca ii vor pedepsi pe cei care incalca legea si ii hartuiesc pe strainii care vin in Romania. A fost si cazul unei studente din Japonia, ucisa in urma cu doua saptamani.
Reprezentantii aeroportului par sa nu stie ca se intampla astfel de lucruri in curtea lor. Acum, ca au aflat, promit masuri ce pot duce pana la rezilierea contractului cu firma de paza care actioneaza in terminal.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Dincolo de promisiuni, bagajistii si taximetristii de ocazie isi fac mai departe de lucru printre calatori. De ce se intampla asta? De ce autoritatile nu reusesc sa faca ordine in cel mai important punct de intrare in Romania? Politistii si reprezentantii aeroportului dau vina pe lege. Cei prinsi in neregula sunt identificati si primesc doar o amenda, care nu-i atinge oricum.
Sesizarile ajung la politisti, cei despre care agentul de paza ne povestea ieri ca mai inchid si ei ochii. Politistii spun insa ca si ei dau amenzi cu nemiluita. Chiar Vlad Niculae a fost sanctionat de cel putin zece ori in ultimele luni.
Vlad Niculae nu e singurul care se ofera sa care bagaje pe bani. Sunt multi altii, iar unii au strans amenzi care totalizeaza aproape o jumatate de miliard de lei vechi. Acestea nu fac altceva decat sa se acumuleze fara rost la sectiile financiare. Solutia sta in mainile autoritatilor care vor lua masuri. Intrebarea e cand?