Un bărbat din Botoșani și-a ucis concubina cu toporul. Ce a făcut după crimă

Ultima actualizare: 11-08-2020 09:34

Crimă înfiorătoare într-o localitate din judeţul Botoşani. O femeie de 62 de ani a murit după ce a fost lovită cu un topor de către concubinul ei. Cei doi locuiau împreună de aproape 7 ani.

Vecinii spun că agresorul a mai lovit-o pe victima şi în trecut însă, de fiecare dată ea l-a iertat şi nu a depus plângere împotriva lui.

Femeia s-a împrietenit cu agresorul în urmă cu şapte ani şi a acceptat să îl primească în casa ei, în ciuda faptului că ieşise din închisoare, după ce a fost condamnat pentru un omor deosebit de grav. În ultima perioadă, el devenise tot mai violent şi deşi a provocat mai multe scandaluri, victima a decis să îl ierte de fiecare dată. Luni, în urma unor discuţii mai aprinse, bărbatul şi-a lovit consoarta de mai multe ori cu un topor, iar mai apoi a sunat la 112 să se predea.

„Noi ne-am dus după ea că am văzut-o jos, iar el stătea la masă şi fuma. Noi am ieşit să strigăm după ajutor, iar el a ieşit cu toporul şi se plimba. S-a dus până în faţa la poliţie, iar poliţistul i-a spus să arunce toporul. L-a aruncat peste gard.”

Vecinii spun că bărbatul o lovea adesea pe femeia de 62 de ani, dar nu le-a trecut prin cap că ar putea să se ajungă la crimă .

Imediat după incident, agresorul s-a predat, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Bărbatul este în custodia poliţiei şi va fi cel mai probabil arestat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO