Caz șocant. Și-a torturat și ucis un prieten, după o ceartă. Polițiștii au găsit-o bucurându-se de cafea și țigară

Ultima actualizare: 04-06-2020 19:18
crima ucraina
Daily Mirror

Pe internet a apărut o imagine în care o femeie din Ucraina este acoperită de sânge și se bucură de cafeaua de dimineață, fumând o țigară, după ce și-a ucis un prieten în fața fiicei sale.

Femeia de 45 de ani și-ar fi înjunghiat în mod repetat un prieten cu un cuțit de bucătărie, înainte de a-l lovi cu un mâner de topor, transmite Daily Mirror.

Corpul mutilat al victimei a fost găsit în apropiere de locuința ei.

Potrivit presei locale, ei ar fi dat o petrecere, timp în care ar fi început să se certe. Ea l-a torturat și bătut pe bărbat pe tot parcursul nopții, până și-a pierdut cunoștința. La scurt timp, ea a anunțat autoritățile. La fața locului, ea a fost găsită stând sos, acoperită de sânge, în timp ce se bucura de cafea și fuma o țigară.

Supecta a povestit cu calmitate toate detaliile din acea noapte.

Oficialii au mai adăugat că întreaga scenă s-a derulat sub privirile fiicei femeii, în vârstă de 16 ani, care a fost preluată de un orfelinat, oferindu-i-se consiliere psihologică.

În urma faptelor sale, femeia a fost arestată și dacă se confirmă că este vinovată riscă să-și petreacă 15 ani în închisoare.

Vecinii femeii au povestit că aceasta era respectată de toată lumea și că a fost directoare a unui oficiu poștal local, înainte de a avea probleme cu alcoolul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO