VIDEO. Polițist din SUA, împușcat în timp ce încerca să oprească un jaf. Momentul a fost filmat

Ultima actualizare: 04-06-2020 15:26
Politist ucis
Daily Mail

Un fost căpitan de poliție din St. Louis, SUA, a fost împușcat mortal de un grup persoane care încercau să jefuiască un amanet, momentul fiind transmis LIVE, pe Facebook, scrie New York Post.

David Dorn, 77 de ani, a fost ucis pe trotuarul din fața amanetului, la primele ore ale dimineții de marți, la puțin timp după încheierea protestelor pașice, față de moartea lui George Floyd.

Printre martorii la incidentul tragic au fost și mai mulți polițiști. „Tocmai am văzut un om murind în direct", a scris pe Facebook senatorul Rasheen Aldridge.

O altă persoană a scris pe reţeaua de socializare că nimeni nu l-a ajutat pe Dorn, care zăcea pe trotuar după ce a fost împușcat, în schimb persoanele de față au filmat cum acesta moare în fața lor.

Soția lui Dorn a declarat presei că soţul ei era prieten cu proprietarului amanetului şi obișnuia să meargă să verifice dacă totul este în regulă. Asta s-a întâmplat și în noapta de marți, când când a pornit alarma clădirii.

Imaginile transmise pe Facebook în momentul crimei au fost șterse între timp, iar polițiștii încearcă acum să îl găsească pe autorul crimei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO