O educatoare din Maramureș este bănuită că și-a ucis fiul de 9 ani, după care a vrut să se sinucidă

Ultima actualizare: 29-05-2020 20:24

Caz halucinant, petrecut în Maramureș. O educatoare este bănuită că și-a ucis fiul de nouă ani, după care a vrut să-și viața.

Scenele s-ar fi petrecut sub privirile îngrozite ale frățiorului mai mic, de numai cinci ani. Din primele informații ale anchetatorilor, copilul s-a ascuns și ar fi reușit, nu se știe cum, să sune un vecin și să ceară ajutor.

Nimeni nu își explică gestul groaznic al femeii. Profesoara este divorțată de aproape patru ani de zile. Până atunci, întreaga familie a locuit în America, spun vecinii. Acum, mama și cei doi copii stăteau în Bozânta Mică.

Polițiștii au informații cum că un vecin a fost sunat de copilul de numai 5 ani, care i-a spus că mama îi rănește fratele mai mare. Au ajuns rapid la locul dramei, însă l-au găsit pe băiat fără suflare, alături de femeie, care ar fi vrut să se omoare.

Vecină: ”Nu a dat niciun semn că ar fi ceva în neregulă cu ea. Am venit într-o fugă să văd ce s-a întâmplat de a omorât copilul. Cel mic s-ar fi ascuns și a mers și a sunat vecinul. Sigur e o stare depresivă după divorț, netratată. Nu a dat vreun semn că ar fi într-un impas”.

Vecin: ”O știu că a fost dusă în America, am văzut-o săptămâna trecută dar nu am discutat și nu știu ce a fost aici”.

Femeia a fost dusă de urgență la spitalul din Baia Mare, iar pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru omor.
Anchetatorii confirmă că - după oribila faptă - femeia ar fi încercat să își pună capăt vieții.

Polțistii au găsit-o aproape în agonie, lângă fiul rămas fără suflare. A fost dusă la spital, iar medicii spun că starea acesteia este stabilă.

Vecinii povestesc că femeia ar fi trecut printr-un divorț dureros în urmă cu aproape 4 ani ani. Fostul soț își mai vizita ocazional copiii - omul a rămas în America.

Educatoarea va fi audiată de procurori, iar după externare va fi supusă unei expertize psihiatrice la Sighet, pentru a se vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO