Victor Ponta si-a cerut din nou SCUZE pe Facebook. Fata de cine a gresit premierul

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
Victor Ponta isi musca buza de jos un reporter ii face poza

Prin intermediul retelei sociale, prim-ministrul si-a exprimat regretul legat de diverse afirmatii facute de-a lungul timpului

Cu siguranta am facut multe greseli, dar la 42 de ani am capacitatea sa le recunosc si sa invat din ele, indiferent de pozitia pe care o voi avea pe scena publica. Ce regret? Este o lista destul de lunga, dar tot ce am gresit a fost omenesc.

Inca o data imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti de spusele mele sau ale celor care ma sustineau. Am intrat de multe ori in schimburi de replici pe care imi doresc sa le fi putut evita. Asta regret cu adevarat!” Acesta este mesajul postat pe contul de Facebook al premierului Victor Ponta.

Care este explicatia pentru acest mesaj, aparent fara nicio legatura clara cu ultimele evenimente? Postarea este de fapt un citat dintr-un interviu mai amplu acordat ziarului Evenimentul Zilei. Intrebat „Daca ar fi sa faceti ceva altfel decat s-a intamplat in campanie electorala, care ar fi acel lucru? Regretati ceva?”, premierul a dat raspunsul de mai sus.

Nu este prima data cand Ponta isi cere scuze public pentru diverse afirmatii politice. Pe 25 noiembrie, premierul a recunoscut ca ii pare rau ca l-a atacat pe Klaus Iohannis in campania electorala pe subiectuldeciziei ICCJ. "Era campanie. Imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie si acum incerc doar, repet, sa inteleg. Si asa cum am invatat din victorii, o sa invat si din infrangeri", a spus atunci Ponta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO