Tudorel Toader, postare despre un fost ministru PSD. "La câte interese are în justiţie"


Ultimul update: Duminica 07 Aprilie 2019 12:54
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019 11:33
Categorie: Stiri Politice
Tudorel Toader in 19 FEBRUARIE 2019

Ministrul Justiţiei i-a replicat pe Facebook lui Adrian Severin.

UPDATE 12:50 Ulterior, Toader a răspuns la comentariu în care i se atrăgea atenţia că "nu îi fac bine" astfel de postări. "Cred ca aveti dreptate - nu voi mai raspunde detractorilor mei ! Cu putin timp in urma, Severin se straduia sa apara in aceeasi foto", a scris ministrul Justiţiei. 

Tudorel Toader a postat duminică dimineaţă un răspuns la postarea lui Adrian Severin. "La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste si un anume Severin !", a scris ministrul justiţiei

Tot sâmbătă, Adrian Severin postase următorul mesaj: "Dacă o problemă urgentă nu este soluționată urgent de un decident impotent, laș, tranzacționist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Așa ne învață filosoful Tudorel.".

 

 

Ce plan are Adrian Severin privind justiţia din România

Fostul europarlamentar şi ministru PSD Adrian Severin, eliberat din închisoare la începutul lui 2018, declara anul trecut că ”amnistia şi graţierea este absolut necesară pentru liniştirea spiritelor în societatea românească”.

”Trebuie să tragem linie, am spus, foarte bine! Să vedem cine, ce a greșit și să închidem acest capitol, pentru ca după aia să ne putem ocupa liniștiți și bine de lupta împotriva corupției. Să nu mai avem corupție în justiție, să avem corupție, în fine, acolo unde ea este, și nu ar trebui să o avem nicăieri, evident, și acolo ea trebuie combătută.

Dar să o combatem cu un instrument care nu mai suferă de plaga propriei sale boli, ținând de corupție” - a mai spus Severin.

Adrian Severin a fost condamnat definitiv de ÎCCJ în noiembrie 2016 la 4 ani de închisoare pentru luare de mită şi trafic de influenţă, însă el a efectuat doar un sfert din pedeapsă, pentru că are peste 60 de ani.

Severin a fost dat în vileag de jurnalişti britanici în timp ce accepta bani ca să introducă amendamente în Parlamentul European.

El și-a executat pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO