Traian Băsescu: ”Doi rătăciţi prin Europa. Dragnea şi Orban”. Mesajul fostului președinte


Ultimul update: Miercuri 08 Mai 2019 16:31
Data publicarii: Miercuri 08 Mai 2019 16:23
Categorie: Stiri Politice
Traian Băsescu

Traian Băsescu spune despre Liviu Dragnea, președintele PSD şi Viktor Orban, premierul Ungariei că sunt "doi rătăciţi prin Europa", spunând că, în timpul summitului UE de la Sibiu, Dragnea "a pus de un miting al PSD la Iaşi".

În același timp, Orban "a pus de o vizită în ungurime", "amândoi părând a fi înfiaţi de maşinăria de propagandă a Moscovei", a scris pe Facebook fostul președinte.

Mesajul lui Traian Băsescu

 

”Doi rătăciţi prin Europa. Dragnea şi Orban.

Cu ocazia summitului informal de la Sibiu, doi politicieni au decis să sfideze evenimentul, fiecare în felul său, dar având aceeaşi motivaţie şi anume faptul că europenii îi detestă şi îi consideră nefrecventabili.

Liviu Dragnea, dispreţuit de europeni pentru că nu respectă cutuma retragerii din prima linie a politicii când are o condamnare, dar şi pentru laşitatea cu care încearcă modificarea legislaţiei penale pentru a servi intereselor sale personale. În schimb, din dorinţa de a arăta europenilor că este viabil din punct de vedere politic în România, nefericitul a pus de un miting al PSD la Iaşi, unde aduce zeci de mii de oameni, cărându-i cu autobuzele din toată Moldova.

Viktor Orban, care face o politica favorabilă Moscovei de slăbire a coeziunii Uniunii Europene şi care din acest motiv nu are acces la summitul PPE (dar va participa la Consiliul European), a pus de o vizită în ungurime, pentru a pune la cale utilizarea UDMR în favoarea FIDESZ la alegerile din 26 mai.

Prin isprăvile lor penibile, şi Liviu Dragnea şi Viktor Orban speră să primească mai multă atenţie decât evenimentul informal de la Sibiu. Vor avea un eşec..

Cu siguranţă, nu cu politicieni agresiv-antieuropeni ca Dragnea şi Orban, amândoi părând a fi înfiaţi de maşinăria de propagandă a Moscovei, se va construi viitorul Uniunii Europene”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO