Viorica Dăncilă: Vom acorda ajutoare de urgenţă familiilor afectate de tornadă


Ultimul update: Miercuri 08 Mai 2019 15:40
Data publicarii: Miercuri 08 Mai 2019 15:32
Categorie: Stiri Politice
sedinta guvern viorica dancila

Guvernul va aproba ajutoare de urgenţă pentru familiile din localităţile Dragalina şi Perişoru din judeţul Călăraşi ale căror locuinţe şi gospodării au fost distruse de tornada produsă în urmă cu câteva zile.

Premierul Viorica Dăncilă a cerut, totodată, forţelor de intervenţie să fie în continuare pregătite dacă va fi nevoie având în vedere prognoza meteo.

"Aş vrea să mulţumesc tuturor forţelor de intervenţie care au fost în misiune în ultimele zile pentru a-i ajuta pe oamenii ale căror gospodării şi comunităţi au fost afectate de fenomenele meteo extreme. Vă rog dragi colegi să fim în continuare pregătiţi pentru intervenţii prompte dacă va fi nevoie şi în următoarele zile, precum şi pentru a acorda sprijinul necesar, astfel încât oamenii să poată depăşi situaţiile dificile prin care trec.

În şedinţa de astăzi vom acorda ajutoare de urgenţă pentru familiile din localităţile Dragalina şi Perişoru ale căror locuinţe şi gospodării au fost distruse de tornada produsă în urmă cu câteva zile. Oamenii trebuie să ştie că se pot baza pe sprijinul autorităţilor atunci când au nevoie. În acelaşi timp, vreau să felicit autorităţile pentru implicarea lor şi pentru promptitudinea de care au dat dovadă", a declarat premierul, în debutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO