Surse: Piedone va candida din partea UNPR pentru un nou mandat, la localele din 2012

03-11-2011 15:27

Cristian Popescu Piedone

Surse din UNPR citate de Mediafax au declarat ca primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din anul 2012 din partea UNPR.

Piedone si-a anuntat, la inceputul lunii octombrie, demisia din functiile detinute in PC dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, precizand ca doreste sa candideze la presedintia formatiunii.

In replica, presedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat ca puterea face racolari prin santaj, mentionand ca primarul Sectorului 4 "ar avea, se pare, anumite vulnerabilitati" si si-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR.

De asemenea, presedintele Organizatiei de Femei a PC, Liliana Minca, sustinea ca edilul Sectorului 4 este un bun primar, dar ca "nu a fost niciodata un om de partid", nu a calcat niciodata in biroul pe care il are la sediul central al PC, nu a fost in filiale si e "un om fara scrupule".

La randul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, declara ca Piedone este prea destept pentru a pleca la UNPR, ca sa se "lipeasca de figurile alea grotesti", mentionand ca Piedone ii pacaleste pe progresisti, asa cum fac multi dintre primari.

Piedone a revenit, dupa cateva zile, asupra deciziei, mentionand insa ca doreste in continuare organizarea unui congres extraordinar. Presedintele PC si primarul Sectorului 4 au sustinut impreuna o declaratie de presa, in care au vorbit despre demararea procedurilor pentru organizarea congresului extraordinar.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26