Urarea PSD-ului pentru Traian Basescu, de ziua lui: "Ii uram sa fie sanatos, mai ales la minte"

03-11-2011 13:33

PSD

Purtatorul de cuvant al departamentelor PSD, Olguta Vasilescu, a declarat ca urarea social-democratilor catre presedintele Traian Basescu, de ziua lui, este sa primeasca in "dar" de la Daniel Morar deschiderea unui dosar.

"Ii uram sa fie sanatos, mai ales la minte si sa ii dea Dumnezeu dupa inima. Ii reamintim ca in 2005, pe 4 noiembrie, domnul Daniel Morar i-a facut cadou domnului presedinte Traian Basescu - dosarul Zambaccian, care a fost deschis chiar de ziua lui. Mi-as dori ca maine (vineri - n.r.) domnul Daniel Morar sa redeschida dosarul cu proprietatile dobandite cu mijloace ilegale de domnul Basescu, cu bani de la Costel Casuneanu". - a spus Olguta Vasilescu.

Ea a adaugat ca informatiile pe tema publicate in presa ar duce, in orice tara civilizata, la demisia presedintelui. "Ce s-a intamplat in America, la scandalul Watergate, a fost o minciuna fata de acest dosar", a mai spus Vasilescu.

Senatoarea PSD a comentat si declaratia presedintelui, care spunea ca isi doreste liniste de ziua lui. "Acum sapte ani, Traian Basescu spunea ca PSD isi doreste liniste pentru ca in liniste se fura mai bine la alegeri. Ma intreb de ce oare isi doreste acum Traian Basescu liniste, cu un an inainte de alegeri", a afirmat ea.

Traian Basescu la 60 de ani. Ce ii doriti Presedintelui? Galerie FOTO cu imagini INEDITE

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO