Minca: Piedone nu are caracter si nici scrupule, singurul sau interes este cel dictat de putere

02-10-2011 14:17

Liliana Minca

Presedintele Organizatiei de Femei a PC, Liliana Minca, sustine ca edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este un bun primar, dar ca "nu a fost niciodata un om de partid".

"Piedone este un primar bun in sectorul 4, dar nu a fost niciodata un om de partid. Nu stiu cu ce argumente vrea el sa ne convinga ca este potrivit pentru functia de presedinte al partidului. Ce nu stiu foarte multi este ca are un birou la sediul central in care nu a calcat niciodata. Mai rau de atat este ca nu a fost in teritoriu sa ne sustina filialele care au avut nevoie de sprijin, decat o singura data, la Piatra Neamt. Cred ca multi lideri au si uitat cum arata Piedone sau ca Piedone este in continuare membru al PC", a declarat Liliana Minca, intr-un comunicat citat de Mediafax.

Ea mai sustine ca, desi avea una dintre cele mai importante functii de conducere in Partidul Conservator, cea de prim-vicepresedinte, a lipsit de la majoritatea sedintelor de partid.

"Cred ca singurul sau interes acum este cel dictat de putere, si anume sa rupa PC in doua ca mai apoi sa ii fie mai usor PDL-ului sa dezbine si USL. PDL nu are proiecte pentru romani si de teama de a nu pierde alegerile din 2012, si mai ales de teama de USL, fac tot ce pot sa darame aceasta constructie politica. imi pare rau ca avem in partid oameni atat de slabi si de santajabili care cedeaza celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fara caracter si fara scrupule, ma refer aici atat la Ciuhodaru, cat si la Piedone, care mascheaza ca interesul lor este cel de a-i ajuta pe romani. Adevaratul interes insa, si mai ales adevarata fata, nu pot fi mascate si in interiorul partidelor. Aici ori esti om de caracter, ori nu esti!", adauga Liliana Minca.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a demisionat din functiile detinute in PC, dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, pentru a candida la presedintia formatiunii.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO