Parlamentarii PDL au strans bani sa-i ia un cadou SURPRIZA lui Traian Basescu

03-11-2011 11:53

Parlamentarii PDL s-au pregatit sa-l aniverseze pe presedintele Traian Basescu asa cum se cuvine. Au pus mana de la mana si au strans bani pentru a-i cumpara un cadou ... potrivit.

Ei s-au dus astazi la Vila Lac, la o intalnire cu seful statului, pentru a marca ziua acestuia de nastere.

"Nu e nicio intalnire politica, dar este joi... Maine parlamentarii sunt acasa si am considerat de bun simt ca la implinirea a 60 de ani sa bem impreuna un pahar cu vin. Ca buni ...rai .. cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva. Liniste imi doresc. Si ceea ce imi doresc o sa si am, adica maine nu vin la serviciu. " - a declarat presedintele Traian Basescu, inainte de a se intalni cu parlamentarii.

Intrebat de jurnalisti ce isi doreste de ziua sa, presedintele a raspuns: "Liniste. Mi-o iau singur."

Senatorii - un cadou, deputatii .. alt cadou

Astfel, deputatii PDL i-au daruit presedintelui un tablou reprezentand Portul Anvers. Traian Basescu a fost sef al Agentiei Navrom din Anvers, in perioada 1987-1989. Intalnirea presedintelui cu parlamentarii PDL, UNPR si ai minoritatilor nationale a durat peste o ora si jumatate, iar la aceasta a participat si premierul Emil Boc. Conform unor dintre parlamentarii prezenti, de la UDMR nu a fost niciun reprezentant.

Deputatul PDL Stelica Iacob Strugaru a declarat, la iesirea de la Vila Lac 1, ca "a fost foarte frumos" si ca parlamentarii au ciocnit un pahar cu presedintele. "Ne-a spus numai de bine. Noi i-am urat «La multi ani» si toate cele bune, iar cadourile - bugetul pe anul acesta", a spus Strugaru. El a adaugat ca deputatii i-au oferit sefului statului un cadou, iar senatorii alt cadou. Deputatul a precizat ca nu s-au discutat probleme politice.

La randul sau, deputatul Adrian Miroslav Merka (minoritati) a declarat ca il vede pe Traian Basescu "foarte tanar" la varsta de 60 de ani.

De asemenea, deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat ca ar fi benefic pentru partid ca seful statului sa aiba lunar o zi de nastere. "Au fost urari, s-au discutat probleme in viitor ale Romaniei, pe plan international si cu presedintele Traian Basescu, dar si intre europarlamentari, deputati si senatori. Cred ca ar trebui ca presedintele Basescu sa aiba lunar o zi de nastere, ar fi benefic pentru partid, pentru ca exista un moment de comunicare astfel", a spus Prigoana.

"Presedintele a stat in zona de intrare si cei care veneau ii spuneau «La multi ani!», apoi toata lumea se imprastia in sala. Nu a fost nimic special, a fost ca la orice chestie de genul asta. Noi, de la grupul minoritatilor, nu i-am luat nimic", a declarat liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian. El a mai spus ca la Vila Lac 1 au fost prezenti pentru a-l sarbatori pe Traian Basescu aproximativ 150-200 de deputati si senatori.

Au pus mana de la mana, ca sa-i cumpere cadou

Surse parlamentare citate de Mediafax au precizat ca parlamentarii care au mers la intalnirea cu Traian Basescu

ar fi strans bani

pentru a-i lua un cadou sefului statului. Ei au fost invitati, joi, la Vila Lac, la o intalnire cu seful statului pentru a marca ziua acestuia de nastere.

Convocarea a fost facuta prin viceliderii de grup, iar intalnirea a fost stabilita pentru ora 12.00, au mai spus sursele mentionate.

--► Traian Basescu la 60 de ani. Ce ii doriti Presedintelui? Galerie FOTO cu imagini INEDITE

VIDEO PROTVPLUS.RO