Iohannis a respins-o din nou pe Olguța la Ministerul Dezvoltării. Reacția lui Turcan


Ultimul update: Joi 07 Februarie 2019 16:27
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019 15:22
Categorie: Stiri Politice
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, afirmă că Lia Olguţa Vasilescu ar trebui să renunţe la nominalizarea sa la Ministerul Dezvoltării, după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat joi, din nou, numirea ei.

Chiar nu există în PSD un singur specialist serios, competent şi capabil, care să fie nominalizat la Dezvoltare?

Nu în ultimul rând, dacă mai are o fărâmă de onoare, conştiinţă şi luciditate politică, Lia Olguţa Vasilescu trebuie să renunţe public la această nominalizare şi să pună capăt circului întreţinut de Liviu Dragnea", a spus Raluca Turcan, într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Raluca Turcan consideră că este  „justificat, corect, legal şi perfect constituţional", demersul preşedintelui Iohannis de respingere a nominalizării Olguţei Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării.

Potrivit Ralucăi Turcan, „Liviu Dragnea se foloseşte cinic şi profund mincinos de respingerea nominalizării Olguţei Vasilescu la Ministerul Dezvoltării ca să se spele pe mâini de cea mai mare crimă economică pe care a patronat-o: sacrificarea investiţiilor publice şi compromiterea dezvoltării României."

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că i se pare „total nepotrivită" nominalizarea Olguţei Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării.

Nominalizarea cu totul nepotrivită a Olguţei Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării se înscrie în lungul şir al demersurilor anti-dezvoltare de care Liviu Dragnea este principalul responsabil. Toată România vede şi ştie acest adevăr", a mai declarat Raluca Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe motiv că nu are pregătirea necesară pentru acest domeniu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO