Printul Felipe si Letizia, ghidati de Roberta Anastase prin Casa Poporului

Dată publicare: 28-07-2009 00:00
Dată actualizare: 03-04-2012 11:52


S-au plimbat ca doi indragostiti, tinandu-se de mana. Printul mostenitor al tronului Spaniei, Felipe, si frumoasa lui sotie, Letizia, au vizitat marti fosta Casa a Poporului. Rolul de ghid i-a revenit Robertei Anastase.


Musafirii, obisnuiti sa traiasca oricum in palate, nu si-au ascuns uimirea cand au pasit in salile uriase. Daca el a respectat eticheta si, in ciuda caldurii, a purtat un sobru costum de culoare inchisa, Letitzia a preferat o tinuta lejera, cu sandale.

Zambind in permanenta, exact ca in reviste, ea a atras toate privirile prin eleganta pe care o degaja.

Musafirii si-au ascultat cu atentie ghidul, dupa care n-au mai contenit cu intrebarile.

Atent cu splendida lui sotie, printul nu a scapat-o din ochi o secunda. Din cand in cand, o prindea de mana, pentru a-i sta cat mai aproape.

De la Palatul Parlamentului, cuplul princiar a plecat la Forumul economic al oamenilor de afaceri romani si spanioli. Si aici, Letizia a lasat protocolul la o parte. Si-a pus castile pe ceafa si si-a sprijinit capul intr-o mana. Asta in timp ce sotul sau amintea ca relatiile de business dintre cele doua tari sunt excelente.

Luni seara, presedintele Traian Basescu a oferit si o receptie in cinstea inaltilor oaspeti. Dupa intonarea celor doua imnuri de stat, s-a ciocnit in stil romanesc cate o cupa cu sampanie.

Miercuri, fermecatorii cei doi vor pleaca din Romania, dar nu inainte de a vizita Muzeul National de Arta. 


VIDEO PROTVPLUS.RO