Ponta: Pe Gica Popescu l-as gratia in prima zi, iar Becali cred ca a suferit, a platit

Ultima actualizare: 15-05-2014 07:00
Victor Ponta fericit

Premierul Victor Ponta a afirmat ca, daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gica Popescu, despre finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, reiterand ca acesta a suferit si a platit.

"Pe Gica Popescu chiar l-as gratia in prima zi, iar Becali cred ca a suferit, a platit...in general, cred ca mai bine le iei oamenilor banii daca au facut ceva ilegal. Nu mi-am ascuns simpatia", a spus Ponta la un post TV.

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a iesit, luni, dupa ora 8.00, din Penitenciarul Poarta Alba, fiind obligat sa se intoarca marti dimineata, la expirarea celor 24 de ore de permisie, permisia fiindu-i acordata lui Gigi Becali in urma deciziei luate in luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru buna purtare, dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Becali a declarat ca, daca Ponta ajunge presedinte, el si Gica Popescu vor fi gratiati. Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO