N-au loc nici in sala, nici in parcare. Ponta le-a cerut ministrilor sa renunte la unii consilieri

Ultima actualizare: 12-01-2013 07:05

Sala in care Guvernul isi tine sedintele saptamanale a devenit neincapatoare. Drept urmare, premierul Victor Ponta i-a poftit afara, pe secretarii de stat, care ii insotesc de obicei, pe cei 27 de ministri.

Din capul mesei care a trebuit extinsa special ca sa incapa toti ministrii premierul a constatat ca sala de sedinte este arhi-plina asa ca a invitat o parte din asistenta sa paraseasca incaparea.

Ca sunt multi in guvernul Ponta II se vede si din parcare.

De cand numarul ministrilor a crescut de la 16 la 27 parcare din fata palatului victoria a devenit neincapatoare. soferii nu prea mai au pe unde sa-si parcheze masinile. Le lasa si pe o parte si pe cealalta dar si pe bretelele laterale.

Si cum nu te poti numi sef fara sa ai consilieri, premierul are dreptul la 18 sfatuitori, vicepremierii la 12, ministrii la 8, iar secretarii de stat au cate 4. In total 482 de specialisti care trebuie sa ii invete pe mai marii guvernului cum sa conduca tara cu succes.

Lor li se adauga secretarii generali, directorii, directorii adjuncti, sefii de servicii si sefii de birou. Alti 7700 de angajati in functii de conducere. Premierul a cerut ca pina la jumatatea lui martie sa dispara injumatate dintre acestia.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO