Linistea parlamentarilor din Casa Poporului, deranjata de un liliac!

Ultima actualizare: 20-10-2012 22:51

Casa Poporului a avut marti oaspeti din lumea celor care nu cuvanta. N-a fost ziua portilor deschise, dar un liliac a patruns totusi in cladire, pentru ca a gresit probabil fereastra.

 

A zburat peste capetele parlamentarilor si s-a ascuns in candelabrele uriase din cristal.

Cand l-au vazut, alesii s-au gandit ca Batman le-a trimis vreun sol de pe platourile de filmare. Cei cu simtul umorului le-au expediat si ei colegilor, in zbor, o gramada de glume. Doar nu vezi in fiecare zi un liliac viu la Parlament!

Liliacul este un mamifer insectivor, asemanator cu soarecele, cu aripi adaptate la zbor, care traieste prin locuri intunecoase, de unde iese numai noaptea, precizeaza Dictionarul Explicativ al Limbii Romane.

Liliacul a patruns probabil in cladire peste noapte, iar dimineata le-a tulburat linistea parlamentarilor. Unii au vrut sa stie daca a votat.

In cele din urma, liliacul a parasit Casa Poporului, convins probabil ca locul lui nu este acolo.

In ultimii ani, Parlamentul a mai avut oaspeti necuvantatori. Din banci sau de pe holuri, alesii au vazut o bufnita, un caine maidanez, care a intrat in cladire odata cu premierul Boc, dar si soareci, care isi fac de lucru prin subsol si ies uneori la lumina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO