Ioan Oltean, despre zvonul demisiei premierului Emil Boc: "Este o gluma buna"

24-01-2012 14:00

Ioan Oltean

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a comentat ironic zonul potrivit caruia, la PDL, s-ar fi discutat despre o posibila demisie a premierului Emil Boc.

Oltean a spus ca aceata idee este "este o gluma buna"  si a precizat ca "primul ministru nu trebuie sa-si dea demisia, nu are niciun motiv in momentul acesta, cand tara are nevoie sa fie guvernata".

"Premierul nu trebuie sa-si dea demisia, nu are niciun motiv in momentul acesta, cand tara are nevoie sa fie guvernata. E nevoie de continuitatea actului de guvernare in momentul acesta", a spus Ioan Oltean.

El a aratat ca 2012 este "un an foarte greu, un an in care Romania are de parcurs evenimente extrem de importante" si crede ca o guvernare stabila "trebuie sa se bucure de continuitate".

"Asteptam cu totii alegerile care vor avea loc anul acesta. Ce va decide electoratul, vom trai si vom vedea. Pana atunci, eu cred ca guvernarea trebuie sa continue", a adaugat Ioan Oltean.

La randul sau, prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat, marti, ca "niciodata" nu s-a discutat in PDL despre demisia premierului Emil Boc. "Niciodata nu s-a discutat acest lucru in partid, nu este un subiect pe care sa-l discutam, astazi mai ales", a precizat Anastase intrebata daca s-a discutat despre demisia lui Emil Boc.

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, marti, intrebat daca mai este de actualitate ideea demisiei premierului Emil Boc, ca el nu participat niciodata la nicio discutie de acest fel in PDL. "Nu am avut o astfel de discutie niciodata in partid. Eu nu am participat la nicio astfel de discutie", a sustinut Vasile Blaga.

Liderii PDL au discutat, luni seara, la sediul central al formatiunii, despre inlocuirea lui Teodor Baconschi la sefia MAE, purtatorul de cuvant al formatiunii declarand ca cei prezenti nu au abordat in intalnire subiectul legat de o eventuala demisie a premierului Emil Boc.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO