Geoana: Sunt mai pesedist ca oricand

17-02-2011 00:39
Sursa: Mediafax

Mircea Geoana si Victor Ponta

Mircea Geoana sustine ca e "mai pesedist ca oricand" si le cere celor care pastoresc astazi PSD mai multa maturitate, mai putina incrancenare pentru propria functie si mai mult respect pentru istoria partidului.

"Dupa experientele din 2009 si din 2010, pot sa spun astazi cu tot glasul ca sunt mai pesedist ca oricand!", scrie Mircea Geoana pe blogul sau. El mentioneaza ca, de cateva luni, niste "oameni de bine" nu mai pot trai de grija sa, plimbandu-l pe surse de la un partid la altul, il dau exclus sau suspendat de fiecare data cand i se rosteste numele, doar-doar i-o veni gandul cel rau si ii va scuti cu prezenta sa politica.

"Intr-o masura, ii pot intelege: cand te dedulcesti la intriga politica de salon, ea ajunge sa iti placa mai tare decat contactul brutal cu electoratul care, din pacate, se incapataneaza sa ceara programe serioase si nu se entuziasmeaza cu monologuri la televizor", adauga presedintele Senatului.

El spune ca, cum chiar a inceput sa-i placa sa le tot strice unora visele, o sa sublinieze ceea ce a tot spus. "Am atatea amintiri, atatea ganduri bune pentru oamenii din PSD, atatea planuri si provocari in PSD, ca declaratii facute mai mult sau mai putin impetuos nu-mi pot decat starni zambetul. Iar independenta mea, de care se cam face bascalie pe la colturi, este independenta opiniei si a cuvantului pe care ti-o dau experienta de a conduce vreme de 5 ani de zile acest partid si de a-i aduce, in nume personal, peste 5 milioane de voturi", adauga Geoana.

Sursa: Mediafax, Pro TV

Tags: mircea geoana, psd,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26