Florin Cîţu: ”Cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie de guvernare”. Ce spune despre atacurile miniștrilor

Dată publicare: 19-04-2021 22:06
Dată actualizare: 19-04-2021 22:09


Florin Cîţu: ”Cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie de guvernare”. Ce spune despre atacurile miniștrilor

Premierul Florin Cîţu a declarat luni seara, după discuţiile din cadrul coaliţiei de guvernare, că opţiunea sa este continuarea guvernării în formula actuală.

 

"România trebuie să fie guvernată, în acest moment cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie de guvernare. În continuare aştept nominalizarea ministrului Sănătăţii, portofoliul este al USR PLUS, pentru că avem de gestionat această pandemie, în continuare este o situaţie dificilă. Eu rămân la opţiunea pe care am spus-o azi dimineaţă: singura soluţie pentru România astăzi este o coaliţie de guvernare, această coaliţie de guvernare", a declarat Florin Cîţu la Digi24.

El a adăugat că speră ca nominalizarea pentru portofoliul de la Sănătate să vină cât mai repede.

"Este o situaţie importantă de rezolvat, Ministerul Sănătăţii este în vârful luptei cu pandemia şi avem nevoie de cineva care să se ocupe permanent de aşa ceva", a subliniat premierul.

Întrebat despre atacurile la adresa sa, inclusiv din partea unor membri ai Executivului, Florin Cîţu a spus că el îi va "evalua pe miniştri în funcţie de ceea ce fac, şi nu în funcţie de ceea ce spun".

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO