Din nou presedinte PNG, Becali se gandeste la alegerile prezidentiale

18-07-2009 00:00

Pe o zapuseala cumplita, in curtea palatului din Bucuresti, cei 200 de delegati PNG n-au stat mult pe ganduri. L-au "inscaunat" pe Becali in fruntea partidului si spera cu totii ca-l vor convinge sa candideze la presedintie in toamna.

 

Cat despre o alianta cu PRM-ul lui Vadim Tudor - pe listele caruia milionarul a ajuns la Strasbourg - lucrurile nu mai sunt asa de sigure. 

Veniti din toate colturile tarii sa dea ochii cu Becali, delegatii PNG au avut de infruntat caldura sufocanta din Bucuresti. N-au avut loc cu totii in Palat, asa ca sedinta congresului s-a desfasurat in curte.

Lucrurile cu adevarat importante abia urmau insa, asa ca Becali a invitat jurnalistii sa iasa din curte. Departe de ochii presei, noua conducere a partidului si politica de aliante au fost rapid transate.

Dupa doua luni de la inscrierea in PRM, patronul Stelei a revenit in fruntea PNG, clarificand si relatia cu Vadim Tudor.

Cat despre viitorul partidului: "Nimeni nu vrea fuziuni, toti vor o alianta cu orice partid. Cine va fi sustinut de PNG si de Becali va castiga prezidentialele", a spus Gigi Becali.

Discutiile de la Palat au vizat si situatia financiara in care se afla partidul - multi lideri de filiale judetene plangandu-se ca au fost dati afara din sedii din lipsa banilor.

In ceea ce priveste candidatura la presedintie, europarlamentarul Becali nu s-a decis, cel putin pentru moment, daca va intra in lupta. Ba sa intre, spun membrii de partid. 

Tags: gigi becali, png,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26