Deputat PNL: ”Toader va fi remaniat, pentru a o putea numi interimar pe Carmen Dan la Justiţie”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 31 Octombrie 2018 11:10
Categorie: Stiri Politice
Tudorel Toader

Deputatul PNL Gigel Ştirbu susține că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va fi remania în urma moțiunii simple depuse de opoziție împotriva lui cu ajutorul social-democraților, pentru ca în locul lui să fie numită interimar Carmen Dan.

Parlamentarul spune că Toader a căzut în dizgraţia PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanţa de amnistie dorită de Liviu Dragnea.

Un scenariu din ce în ce mai plauzibil! Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a căzut în dizgraţia PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanţa de amnistie, atât de dorită de Liviu Dragnea. Este foarte probabil ca acesta să fie remaniat din funcţie în urma moţiunii simple depuse împotriva lui, la care PSD va avea grijă să asigure voturile necesare pentru a o putea numi interimar pe Carmen Dan la Justiţie, care să dea mult dorita AMNISTIE, pentru ocrotitorii ei”, a scris miercuri Gigel Ştirbu pe pagina sa de Facebook.

El spune că dacă se va da în final OUG pe amnistie, atunci ar fi un „frumos cadou de 1 decembrie, în anul aniversării Centenarului”.

Votul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader este dat miercuri de deputaţi. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriză, în condiţiile în care liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că parlamentarii PSD vor vota şa cum le dictează conştiinţa, iar întrebat dacă îşi asumă riscul ca moţiunea să fie doptată, răspunsul său a fost: "Nu pot să întorc niciodată mâna la spate deputaţilor PSD".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO