Politicienii romani au lasat de-o parte scandalurile de zi cu zi si au incercat sa gaseasca linistea de care au atata nevoie. Premierul Victor Ponta a luat lumina de la capela unui complex hotelier din Delta Dunarii.

Elena Udrea a mers in Bucovina, la Manastirea Voronet. In schimb, presedintele Traian Basescu n-a mai aparut in public anul acesta. A postat insa un mesaj pe pagina de socializare si niste poze in care apare alaturi de nepoata sa, Sofia Anais. Si reprezentantii Familiei Regale s-au bucurat de invierea lui Hristos.

Principesa mostenitoare Margareta si Principele Radu au participat la slujba de Inviere de la Catedrala "Sfantul Nicolae" din Deva. Alaturi de credinciosi, inaltii oaspeti au inconjurat biserica si au impartit lumina sfanta, dupa care au plecat spre Savarsin, acolo unde petrec sarbatorile de Paste.

Alaturi de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, premierul Victor Ponta a luat lumina de la capela complexului hotelier din Delta Dunarii, unde isi petrece vacanta de Paste. Seful Guvernului a postat pe pagina de socializare si cateva poze in care apare alaturi de cei doi copii, la o plimbare prin Delta.

"Cine a ales Delta ca destinatie zilele acestea a fost foarte inspirat. Soare, pasari, verde tot si o ciorba de peste fara egal! De fapt Delta este mereu, pe orice vreme si in orice companie, un loc fabulos! Paste Fericit tuturor!", a scris premierul Victor Ponta pe Facebook.

Fata de anii precedenti, presedintele Traian Basescu nu a mai mers la slujba. Se pare ca i-a acordat tot timpul liber nepoatei sale, Sofia Anais. De altfel, a facut publice mai multe fotografii in care apare alaturi de cea mica.

Scapat de emotiile arestului in Vinerea Mare, si primarul Constantei, Radu Mazare, a mers la slujba. A ales biserica din cartierul de locuinte sociale "Henri Coanda", unde a stat aproximativ doua ore.

Primarul Constantei a fost insotit la slujba de Inviere de fiul sau, Raducu, abia sosit de la studii, de la Londra. Impreuna, au mers apoi intr-un club.

Elena Udrea a mers la Manastirea Voronet. Imbracata in straie bucovinene, Udrea a aparut la slujba cu cosul de merinde pe care le-ar fi pregatit chiar ea.

"Nicaieri nu simti mai bine traditiile in aceasta perioada a anului, traditia sarbatorii pascale ca aici in Bucovina si ma bucur ca am putut sa vin", a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a postat mai multe fotografii in care apare in mijlocul gospodinelor din Bucovina. Intr-una dintre poze, prietenii de pe Facebook ai deputatei i-au atras atentia amuzati ca pantofii nu se potrivesc cu straiele.