Basescu spune ca ii va face o plangere penala lui Ponta pentru afirmatiile legate de Vila Dante

Dată publicare: 26-07-2012 11:42
Dată actualizare: 04-11-2012 17:56


Traian Basescu

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, joi, ca va face o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, considerand ca acesta trebuie sa raspunda in fata legii pentru afirmatiile legate de Vila Dante.

"Victor Ponta va trebui sa raspunda in fata legii. Ii voi face plangere penala", a spus Basescu, potrivit Mediafax. El a precizat ca "si disputa politica trebuie sa aiba niste limite".

De asemenea, referindu-se la faptul ca Victor Ponta a invocat surse din SPP care i-ar fi furnizat informatii cu privire la amenajarile din Vila Dante, presedintele suspendat a afirmat: "Cand spui «cineva din SPP» fara a da nume, trebuie sa fii foarte las". Basescu a mai apreciat ca Ponta "minte" si cand spune ca cineva din SPP i-a dat informatii.

Traian Basescu a precizat ca nu a facut nici o solicitare legata de Vila Dante nici in timpul Guvernului Boc si nici in timpul Guvernului Ponta, mentionand ca nici Victor Ponta nu a putut prezenta un document scris in acest sens.

Premierul Victor Ponta a luat, miercuri, mai multi jurnalisti acreditati la Palatul Victoria si a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus ca are date ca acest imobil a fost pregatit, cu reparatii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinta a lui Traian Basescu la finele mandatului.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO