Basescu dezminte personal relatia lui sau a fiicei cu Puiu Popoviciu!

Ultima actualizare: 03-05-2012 16:06

Dezmintiri la nivel inalt! Seful statului a negat orice implicare a sa, a fiicei sale Ioana si a fratelui sau, in vreo relatie cu omul de afaceri. Mai mult decat atat, Traian Basescu a luat chiar apararea miliardarului in fata presei.

Unde-i crima lui Popoviciu, ca a facut o investitie de cateva miliarde in Bucuresti?! Este o crima? Se pare ca asta e abordarea publica si cred ca e foarte gresita. Problema, daca exista, inteleg ca e in zona legalitatii transferului terenului, dar de aici pana la a blama o investitie de asemenea dimensiuni este o eroare.
Traian Basescu, presedintele Romaniei

Aceasta reactie a presedintelui vine la mai putin de 24 de ore dupa ce, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, spunea ca nu s-a intalnit niciodata cu Popoviciu de cand este presedinte. In schimb, astazi a declarat ca l-a cunoscut pe acesta la primarie, cand a fost prezentat programul de investitie in nordul capitalei.

Presedintele a incercat sa lamureasca si alte afirmatii aparute in motivarea instantei din dosarul terenului din Baneasa.

Inca de aseara, Mircea Basescu, fratele presedintelui, a negat orice amestec, iar astazi si fratele i-a luat partea.

Traian Basescu a vrut sa inlature si speculatiile potrivitoare la fiica sa cea mare: "Fiica mea sa stiti ca si-a cumparat corect apartamentul, are un birou inchiriat corect, este notar, nu vad nicio problema. Apartamentul l-a cumparat din banii ei, vanduse casa din Corbeanca unde statuse cu Bodo."

Si informatia potrivit careia ministrul Dan Nica doreste desfiintarea DGIPI l-a determinat pe presedinte sa reactioneze, mai ales ca seful demisionar al acestei institutii este acuzat ca s-ar fi folosit de numele lui Basescu in discutiile interceptate.

Traian Basescu: "Doi si un sfert este o institutie nereformata, imbacsita, care trebuie reformata, dar nu desfiintata, ca este nevoie ca personalul din MI sa fie supravegheat".

Toate datele din dosar care fac referire la seful statului au fost introduse de judecatorul Curtii de Apel Bucuresti in decizia motivata prin care a refuzat sa ii aresteze preventiv pe omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu si pe ofiterii Cornel Serban si Petre Pitcovici.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO